Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че родината му

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви, че родината му
Коментари Харесай

Тръмп: САЩ ще имат големи проблеми, ако не спечеля през 2024 г.

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп съобщи, че родината му ще бъде в " огромна неволя " , в случай че той не завоюва президентските избори през 2024 година

В отговор на въпрос на Кайтлан Колинс от CNN дали ще одобри резултатите от президентските избори следващата година, Тръмп съобщи, че ще го направи единствено в случай че изборите са " почтени " .

" Всички тези подправени следствия против мен са за интервенция в изборите ", акцентира някогашният президент.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е неотложно да се постави завършек на военните дейности от двете страни на спора в Украйна, като даде обещание, че в случай че той е президент, войната ще бъде прекъсната за 24 часа .

" Искам всички да спрат да умират ", акцентира Тръмп, като съобщи, че съветският президент Владимир Путин е сбъркал, като е решил да " влезе " в Украйна. " Ако кажете, че той е боен нарушител, ще бъде доста по-трудно да се подписа договорка, с цел да се спре това нещо ", акцентира някогашният президент по време на присъединяване си в градската зала на CNN, модерирана от Кейтлан Колинс.

" Ако той е военнопрестъпник, хората ще го заловен и екзекутират, той ще се бори доста по-силно, в сравнение с се бори при другото събитие.
 Тръмп разгласен за отговорен за полово посягане
Тръмп разгласен за отговорен за полово посягане

На Е. Джийн Каръл се присъжда обезщетение от 5 млн. $

Това е нещо, което ще бъде разисквано на по-късен стадий ", добави той. " Точно в този момент желаеме да уредим тази война ", настоя 45-ият президент на Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР